Bromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu
Gertig, Henryk (1924-2011)., Przysławski, Juliusz
Rok wydania: 2015.
Warzywa, Odżywianie, Podręczniki
Autor
Gertig, Henryk (1924-2011).
Przysławski, Juliusz
Tytuł
Bromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu
ISBN
978-83-200-3603-9
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Lekarskie PZWL,
Rok wydania
2015.
Numer wydania
Wyd. 1 (2 dodr.).
Objętość
464 s. :
Rozmiary
24 cm.
Hasła przedmiotowe
Warzywa
Odżywianie
Podręczniki
020
%a 9788320036039
100
%a Gertig, Henryk
%d (1924-2011).
245
%a Bromatologia :
%b zarys nauki o żywności i żywieniu /
250
%a Wyd. 1 (2 dodr.).
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwo Lekarskie PZWL,
%c 2015.
300
%a 464 s. :
%c 24 cm.
650
%a Warzywa
650
%a Odżywianie
655
%a Podręczniki
700
%a Przysławski, Juliusz
920
%a 978-83-200-3603-9