okładka

Bromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu

Gertig, Henryk (1924-2011)., Przysławski, Juliusz

Rok wydania: 2015.

Warzywa, Odżywianie, Podręczniki

Autor
Gertig, Henryk (1924-2011).
Przysławski, Juliusz
Tytuł
Bromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu
ISBN
978-83-200-3603-9
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Lekarskie PZWL,
Rok wydania
2015.
Numer wydania
Wyd. 1 (2 dodr.).
Objętość
464 s. :
Rozmiary
24 cm.
Hasła przedmiotowe
Warzywa
Odżywianie
Podręczniki
020
%a 9788320036039
100
%a Gertig, Henryk %d (1924-2011).
245
%a Bromatologia : %b zarys nauki o żywności i żywieniu /
250
%a Wyd. 1 (2 dodr.).
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo Lekarskie PZWL, %c 2015.
300
%a 464 s. : %c 24 cm.
650
%a Warzywa
650
%a Odżywianie
655
%a Podręczniki
700
%a Przysławski, Juliusz
920
%a 978-83-200-3603-9